BESTELLEN ?
ZO WERKT HET

Online bestellen of liever eerst proefrijden?

Of u nou eerst een proefrit wilt maken of direct een online bestelling in onze webshop wilt plaatsen, u bepaalt helemaal zelf op welke manier u een e-bike bij ons koopt of bestelt. Uw e-bike bestellen is bovendien zonder risico, want bij onze e-bike occasions heeft u altijd 7 dagen de tijd om uw fiets uitgebreid te testen en uit te proberen na het bestellen. Bevalt uw e-bike onverhoopt niet, dan stuurt u een e-mail naar info@mraebikecenter.nl waarna u uw e-bike weer retour brengt of stuurt. Dat is onze tevredenheidsgarantie. Meer informatie over onze tevredenheidsgarantie leest u hier.

Online uw e-bike bestellen

Wij begrijpen dat u snel op uw nieuwe e-bike wilt rijden en doen er dan ook alles aan om dat direct te realiseren. Wanneer u een online bestelling plaatst, nemen wij daarom gemiddeld genomen al binnen 3 uur contact met u op om de bestelling te bespreken. Bij grote drukte kan het iets langer duren, maar u ontvangt altijd uiterlijk binnen 24 uur bericht van ons. Uw factuur ontvangt u vervolgens per e-mail. Daarna maken wij uw e-bike verzendklaar en melden hem dezelfde dag nog aan voor transport. In de meeste gevallen wordt uw e-bike de volgende dag al verzonden. Zo kunt u snel van uw nieuwe e-bike genieten.

Controleer uw e-bike op transportschade

De transporteur staat bij u voor huis met uw nieuwe e-bike. Vanzelfsprekend wordt deze na het bestellen rijklaar afgeleverd, u kunt de fiets dus direct in gebruik nemen. Het is belangrijk dat u uw e-bike eerst samen met de bezorger controleert op eventuele transportschade. Gelukkig komt het bijna nooit voor, maar mocht u transportschade of een defect constateren, dan is het belangrijk dat u dit direct aan de chauffeur meldt, en tevens binnen 24 uur via info@mraebikecenter.nl. Wanneer u dit pas later bij de chauffeur en bij ons meldt, kunnen wij niet neer achterhalen of de schade door het transport is ontstaan of door het gebruik van de e-bike. Tot slot: bewaar de verpakking van uw e-bike de eerste tijd. Mocht u de fiets willen retourneren dan heeft u het verpakkingsmateriaal al in huis.

Verzendkosten en levertijden

Wij bezorgen uw fiets of e-bike voor slechts €49,- in heel Nederland. En u hoeft daarbij niet lang te wachten, want u heeft uw fiets al binnen enkele dagen in huis:

  • Nieuwe en demo-fietsen: gemiddeld binnen 1-3 werkdagen.
  • Gebruikte fietsen: gemiddeld binnen 1-4 werkdagen (i.v.m. technisch klaarmaken van de fiets).  

Bezorgdag

Wij bezorgen uw fiets op een dag dat het u uitkomt. Omdat wij daarbij afhankelijk zijn van de route van de transporteur kunt u helaas geen voorkeur opgeven voor een dagdeel. Desgewenst is het wel mogelijk om de fiets achter het huis te zetten of bij uw buren af te leveren, uiteraard alleen met uw goedkeuring. Onze transporteur neemt van te voren telefonisch contact met u op om een bezorgdag af te spreken. Uw fiets wordt op de bezorgdag tussen 8.00 uur en 21.00 uur geleverd, of desgewenst in de avonduren. Ook is het mogelijk dat u een half uur voor levering wordt gebeld door de chauffeur. Wij kunnen uw fiets ook onder rembours versturen. De toeslag die daarvoor geldt is €20.- U kunt uw fiets dan bij aflevering betalen per bank, pinnen of contant.

Heeft u een vraag, of wilt u een vrijblijvende proefrit inplannen? Neem dan contact op via onze gegevens die vermeld staan op de website.