VERZEKERING

Fietsverzekering

Wanneer u veel gebruik maakt van uw fiets of e-bike is een fietsverzekering geen overbodige luxe. Met name winkelgebieden en stations zijn populaire plaatsen onder fietsdieven en wij raden u dan ook aan om uw fiets te verzekeren tegen diefstal. Dat kan rechtstreeks bij ons als partner van de ANWB, ook wanneer u uw fiets ergens anders heeft gekocht! Zo kunt u overal met een vertrouwd gevoel gebruik maken van uw fiets, want mocht u per ongeluk slachtoffer worden van fietsendiefstal, dan bent u goed verzekerd via de ANWB.

Verzeker nu direct uw fiets of e-bike !

Verzeker uw speed-pedelec of bromfiets

Of u nou een traditionele fiets, een e-bike of een occasion aanschaft, onze ANWB fietsverzekering is de beste fietsverzekering die er is. En het mooie is: u sluit hem rechtstreeks bij ons af als partner van de ANWB. Zonder extra kosten! U kunt daarbij kiezen uit een aflopende fietsverzekering met een looptijd van drie of vijf jaar, of een doorlopende fietsverzekering waarbij uw fiets of e-bike met behulp van een track&trace-zender slim verzekerd is tegen diefstal. Bij deze laatste fietsverzekering bent u bovendien altijd verzekerd van pechhulp onderweg in Nederland en België. Dát geeft een vertrouwd gevoel!

Waarom heb ik een fietsverzekering nodig?

Of u een fietsverzekering nodig heeft bepaalt u natuurlijk helemaal zelf. Toch zijn er veel redenen om een fietsverzekering af te sluiten. Wij noemen er enkele:

• Een fiets of e-bike is een gewild object onder fietsendieven. Met name op plekken als het station of in winkelgebieden worden veel fietsen gestolen, zelfs als ze voorzien van een degelijk slot. Een fietsverzekering is daarom geen overbodige luxe. Het geeft u rust en vertrouwen.
• Een nieuwe fiets of e-bike is bij aanschaf een behoorlijke investering en een diefstal van uw fiets zorgt ervoor dat u die investering opnieuw moet doen. Met de ANWB fietsverzekering hoeft u zich daarover geen zorgen te maken.