GARANTIE

Onze unieke garantie

Bent u om wat voor reden dan ook ontevreden over uw aankoop, dan kunt u uw fiets bij ons omruilen. Wij noemen dat “onze tevredenheidsgarantie”. Want wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Dankzij die garantie kunt u uw fiets binnen zeven dagen omruilen voor een alternatieve fiets uit onze ruime voorraad. Zo weet u zeker dat u een fiets heeft waar u honderd procent tevreden over bent.

Bezorgen

Profiteer van onze uitgebreide bezorgservice:

  • Binnen een straal van 20 km bezorgen wij uw fiets gratis.
  • In de rest van Nederland bezorgen wij tegen zeer scherpe prijzen!
  • Heeft u een fiets gezien maar geen mogelijkheid om bij ons langs te komen? Kies dan voor een proefrit aan huis! zonder verplichtingen.

U staat bij ons op de eerste plaats!

Onze tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Dát is onze tevredenheidsgarantie. En daar zijn ook onze heldere en transparante voorwaarden naar. Profiteer daarom ook van 100% vertrouwen in de e-bike die u bij ons aanschaft. Iedere fiets wordt afgeleverd met een grote onderhoudsbeurt en elke e-bike leveren wij (waar mogelijk) met een accutestrapport. Zo bent u verzekerd van jarenlang zorgeloos fietsplezier.

Het oriëntatie- en aankoopproces

Het aanschaffen van een e-bike doet u niet elke dag en het is daarom belangrijk dat u bij het aankoopproces deskundig advies van vakmensen krijgt. Alleen dán profiteert u optimaal van uw e-bike en geniet u bovendien van jarenlang rijplezier. Maakt u zich daarover bij ons geen zorgen, want wij helpen u van A tot Z bij het uitzoeken van een geschikte e-bike. Dankzij ons ruime aanbod van 660 jong gebruikte Elektrische E-Bikes is er altijd een geschikte e-bike voor u op voorraad. Geen lange levertijden, maar altijd afleverklaar en direct uit voorraad leverbaar.