RETOURBELEID

Omruilen

Wanneer u uit ons assortiment e-bikes een occasion aanschaft, heeft u een maand de tijd om uw fiets uitgebreid te testen. Bevalt de fiets niet, dan kunt u uw fiets bij ons omruilen voor een andere, gelijkwaardige fiets uit ons assortiment. Het verschil in prijs betaalt u vervolgens bij of krijgt u van ons terug. Zo simpel is het! Wij zijn pas tevreden als ú dat ook bent.

Geen ingewikkelde voorwaarden

Voor het omruilen van uw fiets gelden geen ingewikkelde voorwaarden. De enige voorwaarde is dat er niet meer dan 100 km op de fiets is gereden en dat de fiets uiteraard schoon en zonder schade retour komt. Eventuele kosten voor schoonmaak of schadeherstel berekenen wij aan u door.

U kunt voor het omruilen van uw fiets desgewenst gebruik maken van onze transporteur. We willen u vragen hierover eerst met ons telefonisch te overleggen via ons telefoonnummer 0593856842.

Om transportschade te voorkomen is het verstandig om de fiets in de oorspronkelijke verpakking naar ons te retourneren. Eventuele schade die ontstaat tijdens het transport van de retourzending wordt door ons in rekening gebracht.

Samenvatting retourvoorwaarden

  • Het omruilen van uw gekochte occasion kan binnen een maand na aankoop van uw fiets of e-bike.
  • Voor het omruilen gelden twee eenvoudige voorwaarden:
    – Er is maximaal 100 kilometer op de fiets gefietst.
    – De fiets is schoon en vrij van schade. Eventuele kosten voor schoonmaak of schadeherstel berekenen wij aan u door.
  • Omruilen van uw fiets of e-bike kan in onze winkel of via onze transporteur. In beide situaties vragen wij u eerst contact met ons op te nemen.
  • Eventuele verzendkosten voor omruiling van uw fiets of e-bike zijn voor onze rekening.
  • Bij het omruilen via onze transporteur dient u de fiets of e-bike zorgvuldig te verpakken. Eventuele transportschade aan uw fiets of e-bike wordt door ons in rekening gebracht.